Nagyszabású rendezvénnyel ünnepli fennállásának 45-ik évfordulóját a Gyömrői Boglárka Nyugdíjas Klub. Május 18-án a városközponti Pál Mihály Parkban, valamint a Művészeti Központban is zajlanak majd az ünnepi programok.

Péntek reggel Kurátor Jutka néni, a klub elnöke tájékoztatta a városvezetést a részletes programokról. Városunk legnagyobb taglétszámú és egyik legaktívabb civil szervezete a jeles napot a városközponti parkban kezdi, ahol élőzenei aláfestéssel várják a környező települések Nyugdíjas Klubjainak tagjait, akikkel közösen vonulnak fel, majd be a Művészeti Központba. A színházteremben Oszvald Marika fellépése mellett sor kerül a hivatalos programra is, majd a nap a Sörkertben zárul egy közös ebéddel.

Gyenes Levente polgármester a mai egyeztetés kapcsán elmondta, kiemelt figyelmet fordítanak az idősekre, hiszen városunk múltja és jelene is nagyban nekik köszönhető. Hozzátette: Gyömrő 750 éves évfordulója mellett kiemelkedő a Boglárka Nyugdíjas Klub 45. születésnapja, amit a tagság méltó módon ünnepelhet majd május 18-án.