Elnök: Ádám Attila
Levelezési cím: 2230 Gyömrő, Tompa u. 22.
e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Telefon: +36 29 330 330, +36 30 856 4272
Honlap: http://gyomrose.hu

Működő szakosztályok: biliárd, darts, extrém, funkcionális fitnesz, lovas, kung-fu, kettbel, karate

A Gyömrői Sportegyesület 1912-ben alakult, tagjai akkor még egyedül a labdarúgást művelték, bár lehetőségeihez képest segítette más sportágak művelését is. Leginkább ezen tevékenység miatt sikerült szakosztályaink számát fokozatosan növelni, így mára már 10 szakosztály működik égiszünk alatt: Biliárd, Darts, Extrém sport, Funkcionális Fitnesz, Karate, Kettlebell, Kung-fu, Lovaglás, Sakk, Ulti.

Célunk, hogy jelenlegi sportolóinkat az edzések, versenyek színvonalának biztosításával megtartsuk, szakosztályaink sport-tevékenységét támogassuk, népszerűsítsük, az utánpótlás nevelést, tehetség kiválasztást és gondozást erősítsük.

Feladatunknak tekintjük, hogy az utánpótlás sportolók megfelelő kiválasztása és gondozása révén képzett és elkötelezett játékosokat biztosítsunk felnőtt csapatainknak, képzésük során tudjuk biztosítani a városi, területi, országos és nemzetközi versenyekre való eljutást, szereplést.

Küldetésünk a ránk bízott gyermekek, sportolók fejlődésének teljes körű elősegítése, képességeik kibontakoztatása, a sport szeretetének, fontosságának hangsúlyozása, a testkultúra és egészségvédelem fejlesztése.

 

KUNG-FU Gyömrő

Szakosztályvezető: Balogh Barnabás
Telefonszám: +36 20 391 9172
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook oldal: https://www.facebook.com/kungfu.gyomro/

Tevékenységi köre:
Szakosztályunk a kínai harcművészetek oktatásával foglalkozik, vagyis a kung-fu-val, utánpótlás korosztályokban.

Edzések ideje/helye:
Kis edzés (5-10 éves korig)
- Hétfő: 17:30 - 18:30, II. Rákóczi
- Csütörtök: 17:30 - 18:30, Napliget
Nagy edzés (11-16 éves korig)
- Hétfő: 16:30 - 17:30, II. Rákóczi
- Péntek: 16:30 - 17:30, Napliget
Verseny edzés (Haladóknak)
- Hétfő/csütörtök/péntek/szombat: 18:30 - 19:30

Bemutatkozás:

A kung-fu csapatot 1999-ben alapították. Jelenlegi csapatunk a Gyömrői Sportegyesület Kung-fu Szakosztályaként, és a Zhengwu International utánpótlás nevelő csapataként működik, Balogh Barnabás vezetésével.
Csapatunk célja, hogy minél több emberhez eljuttathassuk a mozgás szeretetét, a Kínai harcművészetek, a "Kung-fu", a "Wushu", és a "Sanda" által.
A kínai harcművészetekkel nemcsak a kondicionális és önvédelmi képességeket eddzük, hanem a jellemet is fejlesztjük, elveink közvetítésével.
2018-tól a Magyar Bajnokságokon felül, számos nyílt külföldi versenyen vettünk részt, ahonnan nagyon jó eredményekkel tértünk haza. (Brno, Pozsony, Prága, Athén, Stockholm) Ezeken a versenyeken 42 arany, 43 ezüst és 31 bronzérmet szereztünk.