Gyömrő Városi Sportklub
Székhely cím: 2230 Gyömrő, Petőfi u. 41/a
Levelezési cím: 2230 Gyömrő, Fő tér 2. Ignácz Ilona Sportcsarnok
Adószám: 18707025-1-13
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.gyomrovsk.hu

Bemutatkozás:
Gyömrő Városi Sport Klub 2005-ben alakult. Az egyesületet a Pest Megyei Bíróság 2005.03.10-én a Pk.60075/2005/1/II. határozati számon, a TE 4522 számon vette nyilvántartásban. Célja a rendszeres sportolás (versenyzés), testedzés, felüdülés biztosítása, az ilyen igények felkeltése, tagjainak nevelése. Az egyesület elősegíti az oktatási intézmények tanulóinak és a lakosság testnevelési és sporttevékenységét.

Jelenleg az alábbi szakosztályokkal működik az egyesület: férfi és női kézilabda, kerékpár, súlyemelő, tenisz, ritmikus gimnasztika.

 

Gyömrő Tenisz Klub

Szakosztályvezető: Lipták Júlia
Telefonszám: +36 30 403 1091
Facebook oldal: https://www.facebook.com/gyomrotenisz
Honlap: http://gyomrotenisz.com/

Bemutatkozás:

A Gyömrő VSK szakosztályaként működő Gyömrő Tenisz Klub a régi focipálya területén található. Civil összefogással egypályás klubként működünk, mégis igyekszünk széleskörű lehetőséget biztosítani minden korosztály számára. A gyerekek főleg csoportos edzés formájában tanulhatnak teniszezni. A felnőttek számára is elérhető ez a sportolási lehetőség – órákat vehetnek, és fennáll a pályabérlés lehetősége is.

 

Gyömrői Kézilabda Akadémia

Szakosztályvezető: Valenta Eszter
Telefonszám:
Facebook oldal: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063546242287
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: http://www.gyomroika.hu/

Bemutatkozás:

A sportszervezet a 2000-es évek elejétől, mind a helyi nevelési és oktatási intézményekben, mind pedig a környező települések intézményeiben törekszik belecsempészni a kisgyermekek mindennapjaiba a mozgást, a mozgás szeretetét, valamint a szivacskézilabda, kézilabda alapjait.
Napjainkban már a város minden óvodájában, általános iskolájában, illetve a környező települések említett intézményeiben napi szinten találkoznak a gyermekek a sportággal. Az alapokat saját intézményeikben, saját megszokott környezetükben, illeszkedve a nevelési rendhez, játékosan és hatalmas szeretettel övezve sajátíthatják el az Akadémián tevékenykedő pedagógusok, testnevelők, edzők, szakedzők odaadó munkájának köszönhetően.
Az Akadémia célja a közeljövőben, hogy a meglévő/elért eredményeket fenntartsa, kamatoztassa hosszabb távon, valamint a kínálkozó lehetőségeket megragadva tovább és tovább fejlődjön!

 

Ritmikus Gimnasztika

Vezető: Metz Adél
Telefonszám: +36 30 832 4738
Facebook oldal: https://www.facebook.com/profile.php?id=100066788623779
Egyéb elérhetőség: Navratil Nikolett: +36 70 941 8672