névbeosztásmellékszoba
Darázsné János Gabriellaköltségvetési és gazdálkodási ügyintéző118101Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

E-menza tájékoztató

Az E-menza rendszer egy internet-alapú megoldásban összeköti a közétkeztetés összes szereplőjét. Az iskolák és a fenntartó egyaránt naprakészen követni tudja a megrendeléseket és a lemondásokat, így azok pontossá és áttekinthetővé válnak.

A szülő egy webes felületen vagy applikáción keresztül intézheti az étkezések megrendelését és lemondását (a lemondott étkezések ellenértékét a rendszer automatikusan jóváírja), ellenőrizheti számláit, az igénybe vett étkezéseket; egy helyen megtalálja több gyermek esetén is. Bármikor figyelemmel követheti az étlapot, ételallergia információkat. A befizetés banki átutalással, bankkártyás fizetéssel és készpénzzel lehetséges. Az alsós gyermekeknek csoport kártya, a felsősöknek egyéni kártyájuk lesz és csak ezzel vehetik igénybe az étkezést.

Az iskola konyhája egy online felületen látja a megrendelt és lemondott adagszámokat. A gyerekek kihelyezett leolvasóhoz érintik a menzakártyájukat, így kerül rögzítésre az igénybevétel.

A fenntartó/üzemeltető pontos statisztikát lát az étkezésről, mely az elszámolás alapját képezi mind a közétkeztető cég, mind a szülők felé.