Gyenes Dorottya

Tisztségei: az 1. számú egyéni választókerület képviselője (Jó Itt Élni! Közösség képviseletében), a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke, a Vallási, Oktatási, Kulturális és Sport (VOKS) és az Ügyrendi, jogi és Közbiztonsági  Bizottság, és a Pénzügyi, Városfejlesztési és Környezetvédelmi bizottság tagja

Szakterülete: egészségügy, gyermekegészségügy

A budapesti Vörösmarty Mihály Gimnáziumban érettségizett, majd a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végzett védőnőként 2016-ban. 2019-ben ugyanitt szülésznői diplomát szerzett. Nemzetközi okleveles babamasszázs, valamint csecsemő- és gyermekelsősegély oktató. 2016-ben kezdte meg munkáját Gyömrő Város Önkormányzat Védőnői Szolgálatánál területi védőnőként, 2017 óta csoportvezető védőnő. Kisfiával Gyömrőn élnek. A 2019. október 13-i választáson a szavazatok 63.37%-át kapta.

 

Török Réka Erika

Tisztségei: alpolgármester, a 2. számú egyéni választókerület képviselője (Jó Itt Élni! Közösség képviseletében)

Szakterülete: sport, oktatásügy

Általános iskolai tanulmányait egészen a 8. osztályig Gyömrőn végezte, ekkor került az FTC-hez kézilabdázóként, így az utolsó évet már Budapesten töltötte. Ezt követően is maradt a kézilabda vonalán, így a Kovács Pál Sportgimnáziumban érettségizett 2004-ben. Ekkor már Pest megye válogatott serdülő játékosa, teljesítményével kiérdemelve a kiváló sportoló kitüntetést. Érettségi után a József Nádor Szakképző Iskolában sportedző, sport-rekreáció szakon végzett, majd felvételt nyert a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karára, ahol testnevelő tanárként diplomázott 2012-ben. Időközben kézilabda sportedzői képesítést is szerzett. 2012-ben a gyömrői Teleki László Gimnázium és Informatikai szakgimnázium testnevelő tanáraként kezdett dolgozni, ahol a mai napig is tanít, egyben osztályfőnök is. A sportban is sikereket ért el: a kézilabda NB1/B-ben felnőtt női bajnokságot nyert. Hajadon, Gyömrőn él. A 2019. október 13-i választáson a szavazatok 55.15%-át szerezte meg.

 

Gyenes Levente

Tisztségei: polgármester, a 3. számú egyéni választókerület képviselője (Jó Itt Élni! Közösség képviseletében)

Sikeres vállalkozóként 2002-ben választották először polgármesternek. 15 éven át, 2017 januárjáig vezette a várost. Irányítása alatt készült el a közutak szilárd burkolattal való ellátása, valamint több milliárd forint értékben valósultak meg jelentős beruházások, fejlesztések. (Művészeti Központ megépítése, Tófürdő visszavétele és teljes megújítása, új városháza kivitelezése, iskolaépítés, óvodaépítés, ivóvízbázis-bővítés, nevelési-oktatási intézmények bővítése, falusi központ és városközpont felújítása, vasútállomás felújítása és üzemeltetése, stb.) A Gyömrőért végzett munkásságának elismerésként 2017-ben díszpolgári címmel tüntették ki. 2019-ben a Jó Itt Élni! Közösség jelöltjeként ismét polgármesterré választották, a szavazáson résztvevők 67.31%-a adta rá a voksát. Szűkebb otthonában, a hármas körzetben egyéni képviselő is lett, a szavazatok 68.66%-át kapva.

 

 

 

 

 

A 4-es számú körzet képviselői tisztsége lemondás miatt a vonatkozó jogszabályok értelmében  2023. június 12-től betöltetlen marad a 2024. évi önkormányzati választásig.

 
 
 
 
 
 Angyal.Agnes

Angyal Ágnes Magdolna

Tisztségei: az 5. számú egyéni választókerület képviselője (HEGY - Hajnal Egyesület Gyömrőért képviseletében). A VOKS bizottság elnöke, a Szociális és Egészségügyi Bizottság tagja.

 Elérhetőségei: 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 70 754 5468

 
 

Tóth János

Tisztségei: alpolgármester, a 6. számú egyéni választókerület képviselője (Jó Itt Élni! Közösség képviseletében)

Szakterülete: sportmenedzsment

Születése óta Gyömrőn él. A gyömrői általános iskolai évek után a Budakeszi Gimnázium testnevelés tagozatos osztályában érettségizett. 1998-ban a Testnevelési Egyetem sportedzői képzését végezte el, majd 2008-ban az MLSZ égisze alatt UEFA B licenszes edzői diplomát szerzett. Aktív futballista karrierje 1981-től 2002-ig tartott. 121 NBII-es összecsapás mellett 8 első osztályú mérkőzésen lépett pályára, ötvenszeres serdülő és ifjúsági, valamint kétszeres olimpiai válogatott. Edzői karrierjét 1997-ben kezdte Gyömrőn, 2002 óta folyamatosan dolgozik a helyi utánpótlásban. 2005-ben alapítója és azóta is elnöke az Utánpótlás Futball Club Gyömrőnek. Edzői és sportvezetői tevékenysége mellett családi vállalkozásban a Gyömrő Gyöngyénél dolgozik. Feleségével és két gyermekével Gyömrőn élnek. A 2019. október 13-i választáson a szavazatok 63.23%-át szerezte meg.

 
 
 
 

Árkosi Brigitta

Tisztségei: a 7. számú egyéni választókerület képviselője (HEGY - Hajnal Egyesület Gyömrőért képviseletében). A Szociális és Egészségügyi, valamint a VOKS bizottság tagja.

 Elérhetőségei: 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36-70-237-4996

 

 

Varadi.Attila.portre.jo

 

Váradi Attila

Tisztségei: a 8. számú egyéni választókerület képviselője (HEGY - Hajnal Egyesület Gyömrőért képviseletében), a Pénzügyi, Városfejlesztési és Környezetvédelmi, valamint az Ügyrendi, Jogi, és Közbiztonsági bizottság tagja.
 
Elérhetőségei: 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 30 384 0284

 

 

Hodruszky Lajos

Tisztségei: kompenzációs listás képviselő (Gyömrő 2000 Kör – Fidesz képviseletében), Polgári védelmi referens, a Gyömrő és Környéke Társulás elnöke, a Pénzügyi, Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság tagja

 

Horváth István

Tisztségei: kompenzációs listás képviselő (HEGY - Hajnal Egyesület Gyömrőért képviseletében), az Ügyrendi, Jogi és Közbiztonsági Bizottság elnöke, a Vallási, Oktatási, Kulturális és Sport (VOKS) Bizottság elnöke, valamint a Szociális és Egészségügyi bizottság tagja

Szakterülete: közigazgatás, gazdálkodás, pályázatok, kultúra

Tősgyökeres gyömrői családból származik, fiatal kora óta aktív részese a helyi közéletnek. Gyermekkori baráti társaságából 1999-ben létrehozta a Gyömrői Ifjúsági Kört, s közel 10 éve évente több kulturális programot rendeznek. 2014-től a Hajnal Egyesület Gyömrőért (HEGY) önkormányzati képviselője. Végzettségét tekintve közigazgatási szervező mérnök (2003), gazdasági agrármérnök-agrár közgazdász (2005), szőlész-borász szakmérnök (2015). 2006-2010 között a Pest Megyei Önkormányzat képviselője. 2002-2006 Gyömrő Város Önkormányzatának Vagyonkezelő Bizottságának külsős szakértője. 2010-2014 között a Jogi és Ügyrendi Bizottság tagja.

 

Szabó Zsolt

Tisztségei: kompenzációs listás képviselő (Számít6Sz Rám Egyesület képviseletében), a Pénzügyi, Városfejlesztési és Környezetvédelmi bizottság elnöke, valamint az Ügyrendi, jogi és Közbiztonsági, és a VOKS Bizottság tagja