Cím: 2230 Gyömrő Szent István u. 75.
Telefonszám/fax: +36 29 330 207
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Intézményvezető: Goór Karolina
Nyitvatartás: H-Cs: 7:30-16:00; P: 7:30-13:30

Intézményünk az idősek és a szociálisan rászoruló emberek ellátását, segítését próbálja megoldani Gyömrő, Maglód, Ecser és Üllő településeken.

Igényelhető szolgáltatásaink:

Időskorúak nappali ellátása: A 20 férőhelyes klubban képzett szakemberek által irányított teljes napközbeni ellátást, klubéletet biztosít önmagukról részben gondoskodni képes személyeknek. Személyes gondozást, fürdési lehetőséget, napközbeni 1-szeri v 3-szori étkezést, társaságot, szabadidős programokban való részvételt nyújt.

Szociális étkezés: Napi egyszeri meleg étel biztosítása helyben fogyasztással vagy kiszállítással. A helyben fogyasztás helyszíne a nappali ellátás épülete.

Házi segítségnyújtás: Ennek keretében gondoskodunk azokról az időskorú személyekről, akik otthonukban önmaguk ellátására saját erőből nem képesek, és róluk nem tudnak gondoskodni. Az idősekhez gondozónőink mennek és segítenek a gondozási feladatokban, mindennapi feladatok elvégzésében.

Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás: A saját otthonukban élő, egészségi állapotuk, koruk és szociális helyzetük miatt rászoruló, a segélyhívó készülék megfelelő használatára képes 65 év feletti személyek részére a felmerülő krízishelyzetek elhárítása céljából nyújtott napi 24 órás ellátás.