Október beköszöntével a Városüzemeltetés egyik legfontosabb feladata a városi temetők rendbetétele, mely előreláthatólag a hónap végéig fog tartani. Fontos feladat ez a város számára, hiszen ilyenkor emberek ezrei fordulnak meg a temetőkben, hogy gyertyát gyújtsanak, és koszorút helyezzenek a sírokra, ezzel is megemlékezve elhunyt szeretteikről.

A központi temető ebben az évben is nyújtott nyitvatartással lesz látogatható. Október 31-én és november 1-jén 7:00 – 21:00-ig lehet gépjárművel behajtani a temetőbe, a gyalogosforgalom számára pedig folyamatosan nyitva áll a temető kapuja.

A Városüzemeltetés mindent megtesz a sírkertek gondozásáért, de az Önök segítségére is számítunk. Mivel ilyenkor megnövekszik a temetőkbe érkezők száma, így kérjük Önöket, hogy tartsák be a következő kéréseket:

A megnövekedett gépkocsi és gyalogosforgalom miatt kérjük a temetőbe érkezőket, hogy a szokásosnál jobban figyeljenek oda egymásra!
Kérjük Önöket, hogy a kijelölt szemeteseket használják, és ne dobálják el az elszáradt növényeket vagy műanyag palackokat a sírok közé!
Vigyázzanak a sírhelyekre, és próbáljanak meg rendet tartani a meglátogatott sírok körül, hiszen mindenki számára fontos, hogy rendezett körülmények között emlékezzen meg szeretteiről!

Köszönjük együttműködésüket!
Békés megemlékezést kívánunk Önöknek!
  

Hauser Antal, 2021-10-26 13:59:00

« előző