Ma délben benyújtotta írásbeli lemondását Romanov Vivien Anni független önkormányzati képviselő. A négyes számú körzet képviselőjének megbízatása azonnali hatállyal megszűnt.

A nemrég a parlament által módosított vonatkozó jogszabályok értelmében időközi választás kiírására nem kerülhet sor, a mandátum betöltetlen marad. A képviselő-testület 10 fővel végzi tovább a munkáját a 2024- évi önkormányzati választásokig.

 

Alábbiakban kérésére változtatás nélkül adjuk közre a távozó képviselő tájékoztatását.

 

Az alábbiakban szeretném bejelenteni lemondásomat a képviselői tisztségemről, amelyet korábban betöltöttem. Az indoklásom az alábbiakban olvasható:

Először is, szeretném kifejezni hálámat és köszönetemet mindazoknak, akik támogattak és lehetővé tették számomra, hogy képviselőként szolgálhassak. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy a választók bizalmát elnyerhettem, és az elmúlt időszakban minden erőmmel azon voltam, hogy a közösség érdekeit képviseljem. A döntésemet alaposan megfontoltam, és bár nehéz szívvel hoztam meg, úgy érzem, hogy ez a legmegfelelőbb lépés mind az Én személyes jólétem, mind pedig a közösség érdekeinek szempontjából.

Egykori Jó itt élni! Közösség által delegált, majd tagságomról lemondott független képviselőként úgy érzem, hogy az időközi választások után kialakult képviselő-testületi összetételben nem tudok hiteles szerepet vállalni.

Tisztelettel: Romanov Vivien Anni