Idén újra nagy népszerűségnek örvendtek Önkormányzatunk nyári táborai. Célunk az volt, hogy segítsünk a gyömrői családoknak a hosszú nyári szünetben megoldani a gyermekek felügyeletét. Ennél azonban sikerült sokkal többet adnunk: tartalmas és emlékezetes élményeket szereztek a nálunk nyaraló gyermekek. Az első héten 38 a második héten pedig 34 gyermek vett részt táborainkban, melyek a háromszori étkezést leszámítva ingyenesek voltak.

Rengeteg színes programot szerveztünk, nagyon jó hangulatban teltek a napok.

Meglátogattuk a Gyömrői Tájházat, ahol a nagy séta után Bajnóczy-Kovács Edina és Molnár-Varga Bianka közreműködésével megismerték a gyermekek Gyömrő és a Tájház történetét, agyagoztunk és játszottunk a tájház udvarán.

A Városi Könyvtárban szuper társasjátékokat játszhattunk, megismertük a helyes könyvtárhasználatot, élő szavas mesét hallgattunk és a Mackókiállítást is megnéztük.

Két színvonalas előadást is meghallgattunk a kiberbiztonságról Fülöp Tamás igazságügyi informatikai szakértőtől, és a rendőrök feladatairól Balogh Zsolt rendőrőrmester, bűnmegelőzési előadótól, néptáncoltunk, zumbáztunk, kidobóztunk, élményfestettünk, mandaláztunk, moziztunk, sőt még Szikla Szilárdot, a kőkígyót is meghosszabbítottuk szuper festett köveinkkel.

A gyerekek nagyon jól érezték magukat, a képek is erről árulkodnak.

Köszönjük a segítséget és közreműködést a

Gyömrői Tájháznak,

a Városi Könyvtárnak,

a Hankó István Művészeti Központnak,

a Monori Rendőrkapitányságnak,

ZumbaAndinak,

a Magyar Postának,

a helyszínt a Monori Tankerületnek.

 

Névtelen_terv_76.pngNévtelen_terv_77.pngNévtelen_terv_78.pngNévtelen_terv_79.pngNévtelen_terv_80.pngNévtelen_terv_81.pngNévtelen_terv_82.pngNévtelen_terv_83.pngNévtelen_terv_84.pngNévtelen_terv_85.pngNévtelen_terv_86.pngNévtelen_terv_72.pngNévtelen_terv_74.pngNévtelen_terv_73.png