Elérhetőségek

I. emelet 101-105-ös irodák.

névbeosztás mellékszoba
Kovács LillaKöltségvetési és Gazdálkodási irodavezető129III. emelet
  • Az Iroda munkájának koordinálása. Intézményekkel való kapcsolattartás, gazdálkodásuk segítése. Az Önkormányzat mûködési kiadásainak, bevételek alakulásának felügyelete. Az Önkormányzat költségvetésének és beszámolóinak, a költségvetési rendelet módosításainak elõkészítése.

névbeosztásmellékszoba
Mladonitzki Beátaköltségvetési ügyintéző, irodavezető helyettes122105
  • Az irodavezető távollétében ellátja a vezetői feladatokat. Az Önkormányzat tekintetében teljeskörűen végzi a könyvelési feladatokat. Részt vesz a költségvetés és módosításainak előkészítésében. Folyamatos (havi-, éves) adatszolgáltatás a MÁK felé. Gondoskodik a város "helyi esélyegyenlőségi tervének" elkészítéséről. Az Önkormányzat számlájára befizetett közműfejlesztési hozzájárulások, egyéb befizetések számlázása és ügyfélhez történő eljuttatása.

névbeosztásmellékszoba
Bokoriné Bádonyi Adriennköltségvetési ügyintéző118101
  • Polgármesteri Hivatal házipénztárának kezelése. Készpénzes be és kifizetések teljesítése. Lakossági csatorna közmű befizetések analitikus nyilvántartása, kapcsolattartás az ügyfelekkel.

név beosztásmellékszoba
Darázsné János Gabriellaköltségvetési ügyintéző118101
Lemondás:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
  • Általános iskolai étkezési térítési díjak nyilvántartása, kapcsolattartás az intézményekkel, az étkeztető céggel, a szülőkkel. A napi rendelés, lemondás kordinálása. A készpénzes befizetések megszervezése és lebonyolítása.

név beosztásmellékszoba
Lilikné Berekszászi Tünde Erzsébetköltségvetési ügyintéző119102
  • Az Önkormányzat tulajdonában lévő lakó-, és nem lakó ingatlanokkal kapcsolatos bérleti díjak nyilvántartása, kapcsolattartás a bérlőkkel, havi számlázás lebonyolítása.

név beosztásmellékszoba
Bekéné Búzás Editköltségvetési ügyintéző119102
  • Az Önkormányzat és intézményei tekintetében befogadja és formai, tartalmi szempontból ellenőrzi a szállítói számlákat. A számlákhoz kapcsolódó átláthatósági nyilatkozatok megkérése, kapcsolattartás az intézményekkel, szállítókkal.

név beosztásmellékszoba
Farkas Tibornéköltségvetési ügyintéző121104
  • Az Önkormányzat és intézményeinek tárgyi eszköz beszerzési, vagyongazdálkodási tevékenység analitikus nyilvántartása. Tárgyi eszközök leltározása, selejtezésének elvégzése.

névbeosztásmellékszoba
Czerván Lászlónéköltségvetési ügyintéző121104
  • Az Önkormányzat és az intézmények dolgozóinak, a közfoglalkoztatottak bérének számfejtése, kifizetések előkészítése, könyvelése. Kapcsolattartás a MÁK-kal.

név beosztásmellékszoba
Gönczi Nikolettaköltségvetési ügyintéző122105
  • Az Önkormányzat által fenntartott intézmények tekintetében teljeskörűen végzi a könyvelési feladatokat. Az intézményekkel való kapcsolattartás, terembérleti díjak számlázása.